Rakkaudesta teräskuulaan

Mikä on Hopeakuula Arcade?

Hopeakuula Arcade on kunnianosoitus pelihallien kulta-ajalle. Tavoitteenamme on tarjota rakkaudella huollettuja ja siistejä koneita perinteisessä pelihallitunnelmassa niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin pelaajille.

Mahdollistamme kohtuullisella pelimaksulla rajattoman määrän pelaamista tapahtuma-aikoina kaikille kiinnostuneille. Sinun ei tarvitse olla kokenut, ei edes välttämättä koskaan elämässäsi flipperiä pelannut, Hopeakuula Arcaden henkilökunta neuvoo tarvittaessa vaikka kädestä pitäen kuinka päästä alkuun.

Pelihallimme ei ole tupakankatkuinen lähiöbaarisimulaattori, vaan yrittää löytää positiivisimman hengen flipperin kulta-ajalta. Vakioporukkamme koostuu niin vanhemmista lapsineen aina eläkeikäisiin ikinuoriin, joiden lapsuuden paras pelikonsoli oli huoltoaseman nurkassa raksuttanut flipperi!

Tilannekuva 1
Tilannekuva 2
Tilannekuva 3
Tilannekuva 4
Tilannekuva 5
Tilannekuva 6

Kokoelmastamme löytyy yli 30 flipperiä, 70-luvulta aina 2000-luvulle saakka. Ajoittain kokoelmaan saattaa eksyä myös muun tyyppisiä laitteita, kuten videopelejä tai mekaanisia pelejä. Meillä on projektori, jolta voi katsella kilpailuissa tuloksia tai vapaan pelaamisen aikana vaikkapa flipperin kilpailulähetyksiä muista pelihalleista ympäri maailmaa.